Društvena odgovornost

Društvena odgovornostGrupa Univerexport Bačka veliku pažnju posvećuje odgovornosti u poslovanju u svim aspektima uticaja na društvo i okolinu. Velika pažnja posvećuje se uticaju na životnu sredinu i okolinu. Rad na zaštiti voda, pažljivom trošenju energije, zdravoj transportnoj ambalaži, zaštiti ljudskih prava zaposlenih, čine Grupu Univerexport Bačka društveno-odgovornom kompanijom. Posebna pažnja posvećuje se društveno odgovornom radu prema zajednici i njenim članovima, kroz stalna donatorska ulaganja i sponzorisanja neprofitabilnih kulturno značajnih manifestacija i događaja.

Fokusirajući se na ljude, svoje zaposlene, Grupa Univerexport Bačka poštujući zakonsku regulativu, ulaže u razvoj kompanije i razvoj svojih ljudi, a time ulaže i u društvenu i lokalnu zajednicu, u okviru koje posluje.

Grupa Univerexport Bačka, kao proizvođač hrane i društveno odgovorna kompanija, posebnu pažnju posvećuje faktoru zdravlja. Stroga kontrola uzgoja na farmama, kontrola sastojaka, koji se koriste u proizvodnji,  savremena tehnologija proizvodnje , u mnogome utiču na kvalitet gotovih proizvoda.