Novo: Dimljeni vrat od mangulice i Dimljena pečenica od mangulice

pecenica_vratMesna industrija „Bačka“ svojoj širokoj paleti kvalitetnih suhomesnatih proizvoda nedavno je pridružila i dva nova proizvoda – Dimljeni vrat od mangulice i Dimljenu pečenicu od mangulice. Ovi proizvodi od mangulice, autohtone vojvođanske vrste svinje čiji nastanak datira još od pre dva veka, vrhunskog su kvaliteta.

Prepoznatljiv po svom bogatom ukusu, Dimljeni vrat od mangulice pravi je izbor za sve gurmane, ali i one koji brinu o zdravoj ishrani, uzevši u obzir da brojne hranljive materije u njemu snižavaju loš holesterol. Pečenica od mangulice nastala je pažljivom obradom i odlikuje se slojem pripadajuće masnoće, poznate po svom blagotvornom dejstvu na povišen nivo masnoće u krvi. Izuzetno prijatnog, blago dimljenog ukusa, idealna je za hladne trpeze.